Alle kategorier

Topp profileringsprodukter i Norge for giveaway-formål
  • 06 Jul, 2023

Topp profileringsprodukter i Norge for giveaway-formål

Giveaway-produkter hjelper deg med å markedsføre varemerket ditt. Reklameartikler er en effektiv måte å gjøre dette på. Ved å velge de riktige varene kan du ikke bare øke merkevarebevisstheten, men også utvikle et positivt forhold til bedriften din. Topp Topp profileringsprodukter i Norge vil hjelpe deg med å oppnå kundelojalitet og øke omsetningen. 

Betydningen av reklameartikler for merkevarekjennskap

Det er mange fordeler med å bruke reklameartikler for å gjøre merkevaren din mer synlig. Noen av dem er nevnt nedenfor. 

Reklameartikler gir økt merkevarekjennskap

Merkevaregjenkjennelse er viktig for alle merkevarer, uansett størrelse. Reklameartikler i Norge er en enkel og effektiv måte å spre budskapet om bedriften din på. De viser at du er til stede i markedet og at du er innen rekkevidde. Slike produkter gir bedriften din en følelse av gjenkjennelse når folk ser logoen og navnet ditt på produktet. 

Reklameartikler hjelper deg med å skille deg ut

Med så mange navn og ansikter å huske kan store nettverksarrangementer til tider være stressende. Visittkort er en utmerket måte å formidle informasjon på, men reklameartikler er en utmerket måte å bli husket på.

Reklameartikler, som visittkort, kan vise all kontaktinformasjonen din, men du gir også en potensiell kunde noe nyttig. Kundene dine vil elske å få et produkt som de kan ha nytte av i hverdagen. Et slikt initiativ vil hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene. 

Reklameprodukter er kostnadseffektive

Storstilt annonsering for små bedrifter kan være en langtekkelig og kostbar oppgave, og derfor kan du med fordel bruke reklameartikler som giveaway-produkter for merkevaren din. De er mer effektive og reduserer kostnadene i stor grad. 

Merkevarer øker eksponeringen av virksomheten

Sammenlignet med konvensjonelle reklameplattformer som TV-reklame, reklametavler og brosjyrer, vil en reklameartikkel vare lenger og gi merkevaren din økt eksponering. 

Når kundene dine bruker den spesialtilpassede gaven i det offentlige rom, øker de merkevarens synlighet og skaper nysgjerrighet hos tilskuerne. 

Spesialtilpassede varer øker kundelojaliteten

Kundene kjøper bedriftens varer regelmessig hvis de tror at du bryr deg om det generelle publikummet. Og hva er vel den beste måten å gjøre seg fortjent til deres tillit på enn å gi bort tilpassede gaveposer med logo? Publikum elsker når du gjør en ekstra innsats for å tilpasse produktene dine til dem. Folk identifiserer den høye kvaliteten på gaveposene dine med den høye kvaliteten på virksomheten din. Det gir deg kundelojalitet og økt synlighet for varemerket ditt.

Giveaways blir stadig mer populære i Norge

Som i alle andre land bruker norske bedrifter reklameartikler som giveaways, og merkevarene deres ser ut til å blomstre. Det er det mye statistikk som bekrefter. Ifølge en undersøkelse fra Statista


  • forventes annonseutgiftene til Influencer Advertising å nå 92,51 millioner USD i 2023.

  • Det anslås at annonseutgiftene vil øke med 9,46 % årlig (CAGR 2023-2027), noe som vil resultere i et markedsvolum på 132,80 millioner USD i 2027.

  • I 2023 forventes de gjennomsnittlige annonseutgiftene per internettbruker i markedet for influencer-annonsering å være 17,91 USD.

  • Når det gjelder annonseutgifter på verdensbasis, er det Kina som kommer til å skape mest (16 760,00 millioner dollar i 2023).

Hvor kan du bruke disse reklameproduktene?

Folk elsker å motta spesialtilpassede produkter og sier ikke nei til dem. Det er mange måter du kan gi bort reklameartikler på i Norge, som for eksempel

  • Gratis gaver ved kjøp

  • messer

  • Konkurranser på sosiale medier

  • Kundegaver

  • Samarbeid med bedrifter og influencere og mange flere. 

Topp profileringsprodukter i Norge for Giveaway

T-skjorter med reklame

Alle liker en god t-skjorte, og de er også et perfekt minne. Du kan designe t-skjorter med logo i Norge i en iøynefallende farge for å tiltrekke deg et bredt publikum. På denne måten fremhever du firmanavnet ditt hver gang noen bruker t-skjorten offentlig.

Kulepenner med logo

Kulepenner med logo er et godt reklameprodukt for enhver bedrift. De er nyttige og praktiske, og alle bruker en penn daglig. En kulepenn med merkevarelogoen din vil øke synligheten til merkevaren din i stor grad. 

Personlige notatbøker

En personlig notatbok med logo en din er et must-have-reklameprodukt for bedriften din. Den kan brukes til så mange formål. En student vil bruke den til skolearbeid, mens en voksen vil bruke den til å skrive ned daglige utgifter, noe som gjør den til et produkt som kan brukes av alle generasjoner. 

Vannflasker med logo

Drikkeflasker med logo er et nyttig og relevant produkt som passer for alle. Ikke bare det, men vannflasker kan tilpasses og personaliseres på en rekke ulike måter for å skape et unikt og iøynefallende produkt som gjør at merkevaren din når ut.

USB-minnepinner 

En personlig USB-minnepinne er en bærbar lagringsenhet med bedriftens logo og navn for å spre oppmerksomhet om organisasjonen din. Tilpassede minnepinner, i motsetning til standard. De er svært nyttige som reklameprodukter i en tid der teknologien er i front.

Tilpassede kopper og krus

Å bruke reklamekrus som gaveartikler er en flott måte å vise frem bedriften din på, samtidig som du får en gjenstand som kan brukes av målgruppen din hjemme hos dem selv. De har høy bruksverdi og vil bli brukt i lang tid, noe som gir bedriften din mulighet til å eksponere seg. 

Avsluttende tanker

Vi i Profilnor designer firmagaver med logoen din i Norge for å gjøre merkevaren din mer synlig. Vi vet alle hvor viktig det er å ha spesialtilpassede produkter for å øke merkevarens synlighet, og du bør investere i denne kostnadseffektive måten å styrke merkevaren din på.


Del:

Relaterte blogger