Alle kategorier

5 Unike feriegaver for å bekjempe kjedsomhet

Når det gjelder gavegiving, er det alltid de samme tingene folk går for: tepper, sokker, ostekurver, lys... og det kan bli litt gjentakende! Vi ønsket å hjelpe med å bekjempe kjedsomheten ved å gi deg fem ideer som både motvirker kjedsomhet og er rett og slett morsomme!

1. 90x Bærbar astronomisk refraktor bordteleskop

Del kjærligheten til kosmos med dette teleskopet! Perfekt for alle som er interessert i verdensrommet, fuglekikking og mer. Dette teleskopet er en flott måte å gi mottakeren en imponerende utsikt.

2. Hypnotisk manetakvarium

Disse manetene er så naturtro at du ikke ville tro at de er falske! Med en lydløs motor som skaper milde strømmer, flyter disse manetene forsiktig mens LED-lyset endrer farge. Gi gaven av ro med denne virkelig unike gjenstanden.

3. Stort dominospill med treboks

Still dem opp, knock dem ned, eller spill det faktiske dominospillet - dette settet leveres med en vakker treboks, og mottakeren din vil bli ellevill når de åpner gaven og kanskje til og med får spilt et spill eller to før ferien.

4. Voksende plantekasse for furutrær

Gi mottakeren gaven av sitt neste juletre! Dette lille settet for å dyrke planter inkluderer alt mottakeren din trenger for å dyrke sitt eget furutre, slik at det er klart til å pynte til neste års julesesong.

5. Offisielt Cornhole-sett

Arrangerer mottakeren mange arrangementer med sitt lag? Gi dem gaven av samarbeid med dette offisielle Cornhole-settet. Perfekt for å øve seg eller bare ha det moro på neste bedriftsgrillfest, er dette et flott alternativ for morsomhet året rundt.

For å bestille gavene dine til årets feri!

Del:

Relaterte blogger