Alle kategorier

Profilnor har etablert seg som en pålitelig kilde for produksjon og distribusjon av reklameartikler i hele Skandinavia. Vi bygger en bro mellom hovedkontoret vårt i Oslo og hundrevis av bedrifter som er på jakt etter reklamemateriell av høy kvalitet til merkevarer, arrangementer og markedsføring. 


Bla gjennom vår katalog med de beste reklameproduktene for å finne det som passer best til dine behov. Våre medarbeidere tar seg av det du ikke klarer å finne ut av selv. Vårt mål er å samarbeide med kundene våre for å tilby pålitelig produksjon av rimelige reklameprodukter.


Vår kvalitetskontrollprosess


 • Overvåking: Vi overvåker alltid produksjonen gjennom våre samarbeidspartnere for å sikre kvalitetskontroll under produksjonen. Både inngående råvarer og sluttprodukter blir kvalitetskontrollert. Vi utfører også kvalitetskontroll av emballasjen etter at produksjonen er avsluttet og før forsendelse. I tillegg utfører vi kvalitetskontroll og inspeksjon for å verifisere at alle varene du bestiller, oppfyller kriteriene.


 • Retting av feil: Vi utfører kvalitetskontroller av forsendelsen, og hvis vi oppdager en feil før forsendelse, gjør vi om hele bestillingen for å rette opp feilen og eventuelle problemer som er oppdaget.


 • Godkjenning av førproduksjonsprøver: Vi har en policy som krever at du godkjenner alle førproduksjonsprøver før vi påbegynner masseproduksjon av bestillingen din. Uten ditt samtykke har vi ikke lov til å starte masseproduksjon av noe produkt.


 • Oppdateringer og varsler: Vi sender deg e-postvarsler når bestillingen din er fullført, og vi sender deg bilder som bevis. Før forsendelse kan du også flagge eventuelle feil eller mangler. Hvis du ønsker det, kan vi også filme og sende deg en video av bestillingen på e-post.Levering


Med unntak av Sydpolen leverer vi til alle deler av Norge. Vi sender jevnlig ut e-postoppdateringer om forsendelser, og du kan enkelt spore pakken din etter hvert som statusen endres. På denne måten er du alltid informert om hvor forsendelsen befinner seg. 


Prøvetaking av produkter


 • Prøvetaking: Den enkleste måten å sikre høy kvalitet på sluttproduktet er å undersøke vareprøver før du masseproduserer bestillingen din.

 • Alternativer til vareprøver: Vi tilbyr en rekke prøvealternativer for å gjøre prøvetakingsprosedyren så enkel som mulig for deg. Vi tilbyr virtuelle vareprøver, blanke vareprøver, videoprøver og vareprøver med påtrykt merkevare.

 • Virtuell prøve: Hvis du bestiller merkevarer med firmalogo eller private label-produkter, leverer vi en virtuell prøve med logoen din digitalt festet til produktet eller pakken, slik at du kan studere og godkjenne den. Dette sparer tid og er helt gratis for deg. Vi har en egen kunstavdeling som spesialiserer seg på virtuell korrektur og andre digitale kunstrelaterte prosjekter for våre kunder. Du kan legge inn bestillingen når den er godkjent.

 • Blank prøve: Dette er en teknikk som krever at du betaler et minimalt beløp for en konkret vareprøve av et produkt, samt fraktkostnader direkte til deg. Vareprøven sendes til deg uansett hvor du befinner deg i Skandinavia. Vareprøvene er 100 % identiske med produktmodellen, men kan være i hvilken som helst farge. De kan tilpasses med valgfri merkevarebygging eller være uten merkevare. Det tar én uke å behandle en blank vareprøve.

 • Prøver med påtrykt merkevare: Dette er fysiske eksemplarer av produktet du ønsker å bestille. Du må betale for oppsett av produktlogo og frakt på forhånd. Vi vil merke varen i henhold til ønsket tilpasning og i den fargen du ønsker. Denne prosessen kan ta 1-2 uker, avhengig av type tilpasning, og vi sender direkte til deg.

 • Kvalitetskontroll av prøver: Vi utfører alltid kvalitetskontroll for å unngå feil på prøvene før vi sender dem til deg.

Reklameprodukter med varemerke


Hvem vi er

Hei og velkommen til Profilnor.no! Vi er en gruppe utrolig dyktige mennesker som virkelig liker det vi gjør. Vi har spesialisert oss på å designe utmerkede profilprodukter som ser fantastiske ut og som fremmer merkevarebygging og salgsvekst. Vår omfattende kunnskap om merkevarebygging og emballasjedesign står til din disposisjon når du ønsker å skape et nytt produkt eller sette bedriftens logo på et eksisterende produkt. Vi designer reklameprodukter som er mer verdifulle og tiltalende, og som vekker WOW-følelser hos kundene dine.


Varer med eget merke

Den beste måten å gjøre inntrykk på kundene dine på er å skape uforglemmelige merkevarer som er helt unike. Profilnor.nos team hjelper deg med å oppnå optimal merkevarebygging ved å designe og produsere tilpassede produkter av høy kvalitet. Du kan stole på at teamet vårt kan realisere ethvert produkt du kan forestille deg, samtidig som vi følger de høyeste standarder for bevisst, gjennomtenkt og gjenbrukbar design.


Produksjon av spesialtilpassede produkter

Har du en idé til et produkt som ikke finnes i dag? Våre medarbeidere er her for å hjelpe deg med å sette ideen din ut i livet. Vi veileder deg gjennom design-, utviklings- og produksjonsfasen for ethvert spesialtilpasset produkt du kan tenke deg. Når du samarbeider med oss, får du tilgang til hundrevis av fabrikkene våre, der vi hjelper deg med å realisere ideen din. Vi kan lage alt du kan tenke deg.


Eget merke

Varemerket ditt er det første kontaktpunktet kundene dine har med bedriften din. Det er som regel de potensielle kundenes førsteinntrykk av merkevaren. Det betyr at du må legge litt tankevirksomhet og fantasi i arbeidet. Når du samarbeider med Profilnor.no om å etablere et bedriftsomfattende plaggprogram som er synonymt med virksomheten din, vil du forstå uttrykk som hang tags, vevde etiketter, polybagging, brodering, magebånd, silketrykk, laseretsing, applikasjon og tilpasset emballasje.


Vår kvalitetskontrollprosess

Vi overvåker produksjonen regelmessig for å sikre kvalitetskontroll under produksjonen. Vi utfører kvalitetskontroll av både innkommende råvarer og ferdigvarer. Når produksjonen er ferdig, og før forsendelse, utfører vi også kvalitetskontroll av emballasjen. Vi utfører også kvalitetskontroller for å sikre at alle parametere i bestillingen din er oppfylt.


Gratis oppsett og gratis 1-fargetrykk

Vi belaster deg ikke for noen oppsettkostnader når du bestiller hos Profilnor.no. Dette er helt gratis, og vi inkluderer også gratis avtrykk i én farge på alle bestillinger.


Merkevarebygging og trykking

Profilnor.no har den kompetansen som trengs for å gjennomføre enhver form for merkevarebygging. Vi vet hvordan du best kan merke produktene dine med bedriftens logo og navn. Preging, debossing, gravering, vannoverføringstrykk, utskjæring, blekkstråletrykk, sublimeringstrykk, brodering, laser, varmstempling, varmeoverføringstrykk, silketrykk og IMD-trykk er noen av alternativene som er tilgjengelige for din bestilling.


Private Label-tjeneste


Et eget varemerke

Vi tilbyr merkevarebyggingstjenester for produkter du kjøper fra oss. Vi kan merke produktene dine med ditt private label eller merkenavn for å øke merkevarebevisstheten for bedriften din. Du kan enkelt reklamere for merkenavnet og kontaktinformasjonen din på produkter med eget merke eller private label. Dette gjør det mulig for kundene dine å kontakte deg og dele sine tanker om varemerket og produktene dine. 


Private labeling bidrar også til å forbedre bedriftens profesjonelle image. Det øker også merkevarens synlighet og kan spare deg for mye tid og penger. Du slipper å bekymre deg for forsinkelser hos leverandører og grossister. Produktet ditt blir levert til ønsket sted av et firma du kjenner og stoler på.


Når du bestiller varer fra Profilnor.no, kan du kombinere kostnadsbesparelser, kostnadsfordeler og pålitelig kvalitet. Profilnor.no produserer private label-varer som er spesialtilpasset en bedrift og retter seg mot spesifikke målgrupper du ønsker å nå. Det er dette som skiller en merkevare fra resten. 


Fordelene med private label

Private label-produkter byr på en mengde muligheter. Enten du ønsker å lansere en kosmetikklinje, et møbelmerke, sportsutstyr eller klær, kan du tilby kundene dine spesialtilpassede produkter under private label, samtidig som du selv kan bestemme prisene. En av de mange fordelene ved å investere i private labels er at du kan sikre marginene dine samtidig som du øker salget og inntjeningen. Andre fordeler ved å bruke egne varemerker er blant annet


 • Sparer tid, penger og energi
 • Oppnår troverdighet og lojalitet hos forbrukerne.
 • Gir lavere kostnader med høyere marginer
 • Forbedrer merkevareimaget ditt og utvider kolleksjonen din 
 • Mulighet til å skreddersy etiketter og emballasje etter dine spesifikasjoner
 • Mulighet til å skalere virksomheten over tid
 • Oppfatning av kompetanse og profesjonalitet
 • Mulighet til å lage svært tilpassede formuleringer
 • Utvide produktutvalget ditt

    

Hvilke produkter produserer vi?

Profilnor.no produserer også private label-produkter. Som skreddersydd kontraktsprodusent kan vi produsere nesten hva som helst etter kundens ønske. Vi tar oss av alt fra avrunding til formel og emballasje ved hjelp av kunnskapen til vårt erfarne interne forsknings- og utviklingsteam. 


Dynamisk strategi: Vi forvandler kundenes ideer til nye, salgbare produkter ved hjelp av dynamisk prosessledelse. Produktutviklingsteamet vårt tar utgangspunkt i kundens behov, fra fastsettelse av produktkvaliteter til spesialtilpasset emballasjedesign. Du vil dra stor nytte av våre suverene konstruksjoner, eksepsjonelle, innovative styrke og utførelse av høy kvalitet gjennom alle prosjektfaser. standarder. 


Emballasje: Vi mener at produktet ikke er den eneste viktige komponenten for å oppnå suksess. Emballasjen er like viktig. En god emballasje beskytter ikke bare produktet, men er også funksjonell, spesielt hvis den er brukervennlig. Vi har ekspertisen til å håndtere alt fra design til emballasjeproduksjon, fylling og juridisk bindende deklarasjon. Vi hjelper deg gjerne med dette, enten det er fullservice eller modulbasert.


Kvalitetskontroll: Når det gjelder produktkvalitet og kundeansvar, er vi stolte av den kontinuerlige utviklingen og sikringen av vår kvalitetsstyring. Dette er en kritisk suksessfaktor for Profilnor.no. Varene våre er sertifisert for å oppfylle kvalitetsstandarder. Vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet til verdens største detaljhandelsselskaper og forbruksvarebransjer. Dette viser den høye kvaliteten på produktene som produseres av vår organisasjon.


Egen logo og trykk: Vi har skapt merkevarer for våre verdsatte kunder. Vår mangeårige erfaring har gjort oss til en bransjeleder og autoritet. Vi vet hvordan du kan merke produktet ditt på best mulig måte. Vi kan trykke og feste etiketten eller merkenavnet ditt på produktet på ulike måter, avhengig av produktet og dine behov. Det finnes ingen riktig eller feil metode. 


Derimot er vi nøye med detaljene og presenterer etiketten din på en kreativ måte slik at den fanger oppmerksomheten til målgruppen din. Vi er klar over at visse typer trykk ikke egner seg for visse produkter. 


Derfor bruker vi kun merkevaretyper som passer for ditt produkt. Preging, gravering, preging, silketrykk, lasertrykk, varmstempling, varmeoverføringstrykk, sublimeringstrykk, brodering, IMD-trykk, blekkstråletrykk, utskjæring og vannoverføringstrykk er noen av de merkemetodene vi bruker for å merke våre kunders produkter.


Ulike typer private label-emballasje

Det finnes ulike former for private label-emballasje, og vi kan gi deg det du ønsker. Vi kan også merke og tilpasse emballasjedesignet med bedriftens navn eller emblem. Nedenfor følger noen eksempler på ulike typer emballasje og bruksområder:


Hvite pappesker og bølgepappesker

Det finnes ulike former for private label-emballasje, og vi kan gi deg det valget du måtte ønske. Vi kan også merke og tilpasse emballasjedesignet med bedriftens navn eller emblem. Nedenfor følger noen eksempler på ulike typer emballasje og bruksområder. 


Lokk- og bunnbokser

Dette er også vanlige emballasjekasser som kan brukes til å pakke premiumprodukter. Elektronikk pakkes vanligvis i lokk- og bunnbokser. En finere emballasje øker alltid varens verdi og får kundene til å bruke mer penger på den. Hvis du ønsker å gjøre emballasjen mer elegant, kan du legge til noen attraktive materialer, for eksempel silkestoff. Vi står alltid klare til å levere den emballasjen du måtte ønske. Kostnaden for din unike produktemballasje er inkludert i produkttilbudet.


Tøypose

Denne typen emballasje er tilgjengelig i polyester- og flanellposer. De er lette og har god plass i pakningsrommet. Tøyposer brukes ofte til å pakke blant annet elektroniske apparater og smykker.


Sylindrisk papirrør

Hvis du ønsker å beskytte produktene dine, er dette et fantastisk emballasjealternativ. De er ideelle for produkter som blyanter, te og andre stripeformede gjenstander.


Intern produktemballasje

For å øke verdien på produktet kan vi også levere spesialtilpasset emballasje som bobleplast, polybag og skumplast. Dette vil være en ekstra kostnad, som vil gjenspeiles i produkttilbudet ditt. Husk å oppgi alle detaljene du ønsker i tilbudsforespørselen, slik at vi kan gi et korrekt tilbud.